алабама

Во оваа држава ќе кастрираат сексуални насилници на деца
LIFESTYLE

Во оваа држава ќе кастрираат сексуални насилници на деца

Властите во американската држава Алабама гласаа за закон со кој се бара хемиска кастрација на злоставувачите на деца на возраст…
Back to top button