активност

Научниците тврдат: Оваа активност е поштетна и од цигарите, а секојдневно сите ја правите!
BEAUTY

Научниците тврдат: Оваа активност е поштетна и од цигарите, а секојдневно сите ја правите!

Чистењето е полошо за здравјето од луѓето, отколку пушењето цигари – покажува најновото истражување. Имено, истражувањето спроведено на Унверзитетот Берген…
Back to top button