активисти

Монструми од Велес злоставувале куче – крвнички го тепале и „на живо“ му ги исекле ушите
Вирално

Монструми од Велес злоставувале куче – крвнички го тепале и „на живо“ му ги исекле ушите

Монструми на ова кутре му ги исекле ушињата Монструми од Велес крвнички тепале и малтретирале куче, а потоа „на живо“…
Back to top button