Актерот Иван Босиљчиќ

Пејачката Јелена Томашевиќ со стомак до забите – еве како изгледа, ФОТОГРАФИЈАТА ги остави фановите без зборови
Наши ѕвезди

Пејачката Јелена Томашевиќ со стомак до забите – еве како изгледа, ФОТОГРАФИЈАТА ги остави фановите без зборови

и неговата убава сопруга, познатата поп пејачка Јелена Томашевиќ, ретко споделуваат моменти од својот приватен живот. Сепак, тие одвреме-навреме на…
Back to top button