актерки

Најголемите ривалики во Холивуд се сретнаа само еднаш: Еве како изгледаше тоа!
Холивуд

Најголемите ривалики во Холивуд се сретнаа само еднаш: Еве како изгледаше тоа!

Омилените во Холивуд Анџелина Џoли  и Џeнифер Анистон станаа најголемите ривалики за кратко време затоа што тие сакаа ист човек,…
Back to top button