Азиз

Познатиот бугарски пејач Азиз ќе одржи концерт во Скопје
Вирално

Познатиот бугарски пејач Азиз ќе одржи концерт во Скопје

Бугарскиот пејач Азис ќе одржи концерт во Скопје. Концертот ќе се одржи на14 април, во „Борис Трајковски“. Станува збор за…
Back to top button