аеробик

Оваа баба дига тегови и им пркоси на критиките дека жени во шестата деценија не изгледаат секси во бикини (фото)
Фитнес

Оваа баба дига тегови и им пркоси на критиките дека жени во шестата деценија не изгледаат секси во бикини (фото)

58-годишнината Тери Коултер од Тенеси работи како личен тренер. Секогаш живеела во активно опкружување. Како дете, таа секој ден јавала,…
Back to top button