адријан гаџа

Пријател и во добро и во лошо: По ова момче од Скопје девојките лудуваа, а ова е неговиот брат
Наши ѕвезди

Пријател и во добро и во лошо: По ова момче од Скопје девојките лудуваа, а ова е неговиот брат

Македонскиот пејач и неговиот брат се неразделни, пријатели во добро и зло. Кон крајот на 90-те пејачот Адријан Гаџа беше…
Ја гази четвртата деценија, а изгледа како момче – македонскиот пејач со стомачни од милион долари
Наши ѕвезди

Ја гази четвртата деценија, а изгледа како момче – македонскиот пејач со стомачни од милион долари

Воопшто се нема променето од почетокот на својата кариера, а стомачни мускули како неговите посакува секој маж. Кон крајот на…
Back to top button