Адријана Ацевска Кеш

„Дама се раѓа, не се станува“ – искрен женски муабет со Адријана КЕШ
Интервју

„Дама се раѓа, не се станува“ – искрен женски муабет со Адријана КЕШ

Атрактивната фолк пејачка Адријана Ацевска на јавноста позната како Адријана Кеш, е една 40-годишна дама која важи за една од…
Македонската фолкерка ЗАМИНА ОД МАКЕДОНИЈА: Адријана Кеш посреќна од било кога – еве вака се ужива
Наши ѕвезди

Македонската фолкерка ЗАМИНА ОД МАКЕДОНИЈА: Адријана Кеш посреќна од било кога – еве вака се ужива

Македонската фолкерка се спакува и замина во потопли краишта и покажа како се ужива. Адријана лудо се забавува, а насмевката…
Back to top button