Аделина Тахирим Дубаи

Познатата скопјанка носи само скапо и модерно – ќе се запрепастите од цената на овие неколку модели
Стил

Познатата скопјанка носи само скапо и модерно – ќе се запрепастите од цената на овие неколку модели

Пејачката само за овој детаљ потрошила цело богатство Веќе и врапчињата на гранките знаат дека нашите пејачки обожаваат да носат…
Back to top button