адвокатка

Ким Кардашијан учи за да положи правосуден испит
Холивуд

Ким Кардашијан учи за да положи правосуден испит

Познатата старлета реши да ја промени професијата Ким Кардашијан веќе некое време учи по 18 часа неделно за да го…
Back to top button