Адам Рипон

Кој е фраерот што со својот необичен стил ги засени сите џентлмени на црвениот килим
Холивуд

Кој е фраерот што со својот необичен стил ги засени сите џентлмени на црвениот килим

Дали имаме нова машка икона? Младиот американски лизгач на мраз Адам Рипон кој оваа година го освои бронзениот медал на…
Back to top button