агенции

Грците не очекуваат на плажите, македонските туристички агенции започнуваат со работа
Вирално

Грците не очекуваат на плажите, македонските туристички агенции започнуваат со работа

Грчкиот министер за туризам, Хари Теохарис и интервју за Би-би-си изјави дека Грција е безбедна земја .   „Ние сакаме…
Back to top button