автофагија

„Не јадам ништо по 16 часа во денот веќе година ипол дена“ – Новак Ѓоковиќ ја шокираше јавноста
Наши ѕвезди

„Не јадам ништо по 16 часа во денот веќе година ипол дена“ – Новак Ѓоковиќ ја шокираше јавноста

Новаќ Ѓоковиќ последниве неколку дена постојано е на удар на критиката. Првиот тенисер на светот неодамна изјави дека нема да…
Back to top button