автор

Јован Јованов: „Во Америка само небото е граница“
Интервју

Јован Јованов: „Во Америка само небото е граница“

Пејачот од групата „Магија“, подоцна продолжи со соло кариера, а сега веќе е истакнат докажан автор, композитор и изведувач. Јован…
Ксенија Николова: „Јас го работам тоа што го сакам и јас сум среќен човек“
Интервју

Ксенија Николова: „Јас го работам тоа што го сакам и јас сум среќен човек“

Млада и талентирана писателка која активно твори и пишува  и зад себе веќе има неколку дела. Ксенија Николова пишува од…
Back to top button