автопат

ТРАГЕДИЈА: Пациент излегол од возилото на Брза помош на автопат, друга кола го усмртила
Вести

ТРАГЕДИЈА: Пациент излегол од возилото на Брза помош на автопат, друга кола го усмртила

Голема трагедија се случи пред неколку часа на автопатот Белград-Ниш на излезот за рудниците Алексинац. Во тешка сообраќајна несерќа животот…
Back to top button