автоимуна болест

Ова е причината за смртта на синот на Енес Беговиќ – БОРБАТА траеше 4 дена, почина во татковите раце
Новости

Ова е причината за смртта на синот на Енес Беговиќ – БОРБАТА траеше 4 дена, почина во татковите раце

Синот на пејачот Енес Беговиќ, Амир Беговиќ почина во вторникот на 30 годишна возраст, во Клиничкиот центар во Сараево. Неговиот…
Back to top button