австралја

Австралиските војници им помагаат на коалите за време на пауза
LIFESTYLE

Австралиските војници им помагаат на коалите за време на пауза

Пожарите што ја уништуваат Австралија со месеци се уште не се изгаснати, но нивниот волумен е значително намален во однос…
Back to top button