Австралија Опен

Еве зошто оваа година Австралија Опен има две победнички!
Новости

Еве зошто оваа година Австралија Опен има две победнички!

Пред три години левата рака на Петра Квитова, по нападот на крадец вооружен со ножм изгледаше вака. Ножот и ги…
Back to top button