Авсралија

Македонската пејачка се пресели од Македонија, а сега ја откри и идната професија – еве што ќе работи
Наши ѕвезди

Македонската пејачка се пресели од Македонија, а сега ја откри и идната професија – еве што ќе работи

Една од најпопуларните македонски фолкерки Сања Ристеска освен со фантастичниот глас, публиката ја освојува и со одличниот стас. Уште од…
Back to top button