аврил лавињ

Аврил Лавињ отворено проговори за борбата со тешката болест
Celebrity

Аврил Лавињ отворено проговори за борбата со тешката болест

Познатата пејачка Аврил Лавињ која во 2013 го издаде петтиот свој албум, подолго време не беше дел од светската музичка…
Back to top button