авиони

Голема борба за преживеаните животни во Австралија – им фрлаат моркови од авиони
Вирално

Голема борба за преживеаните животни во Австралија – им фрлаат моркови од авиони

Голем број авиони се користат со цел да се нахранат животните што ги преживеале големите пожари. Пожарите беснеат веќе три…
Back to top button