авиокомпании

Популарната нискобуџетна авиокомпанија ги скрати платите и отпушти 1.000 вработени
Вирално

Популарната нискобуџетна авиокомпанија ги скрати платите и отпушти 1.000 вработени

Унгарската нискобуџетна авиокомпанија Визер како и многу други авиокомании во светот, во ова време на пандемија од коронавирисот се соочува…
Back to top button