аверзија

Знаете ли зошто мачките не сакаат возење во автомобил?
MAMA

Знаете ли зошто мачките не сакаат возење во автомобил?

Повеќето сопственици на мачки ќе потврдат дека нивното милениче не е баш желно за возење во автомобил. Мачките, за разлика…
Back to top button