ава керш

Се витка како гума: Македонската пејачка ги остави без зборови Американците
Наши ѕвезди

Се витка како гума: Македонската пејачка ги остави без зборови Американците

Ава Керш покажа што знае и умее. Некогашната македонска пејачка блеска како да е во цутот на младоста. ФОТО: Фејсбук…
Емотивната порака на синот на покојниот пејач Пепи Бафтировски што ќе ви го стопи срцето (фото)
Наши ѕвезди

Емотивната порака на синот на покојниот пејач Пепи Бафтировски што ќе ви го стопи срцето (фото)

Пепи Бафтировски беше еден од најталентираните македонски фолк-пејачи, а почина по кратко боледување, во април 2008 година. Пепи тогаш имаше…
Пепи Бафтировски се гордееше со нив – еве како изгледаат денес децата на незаборавниот македонски пејач
Наши ѕвезди

Пепи Бафтировски се гордееше со нив – еве како изгледаат денес децата на незаборавниот македонски пејач

Неговите песни и денес се едни од најслушаните Легендарниот македонски пејач на народна музика, Пепи Бафтировски, почина во Америка, далеку…
Back to top button