Аватар

Овие бајковити фустани се инспирирани од познатиот холивудски филм Аватар
CATWALK

Овие бајковити фустани се инспирирани од познатиот холивудски филм Аватар

Нова колекција на модната креаторка Азулат Акора која беше претставена во Париз е инспирирана од познатиот холивудски филм Аватар. На…
Back to top button