Абдулах Сидран

Почина поетот што сонуваше на македонски јазик – од ОВИЕ НЕГОВИ ЗБОРОВИ ќе ве полазат морници (видео)
Вирално

Почина поетот што сонуваше на македонски јазик – од ОВИЕ НЕГОВИ ЗБОРОВИ ќе ве полазат морници (видео)

Почина познатиот босански писател и поет Абдулах Сидран Абдулах Сидран ќе остане запаметен и како сценаристот на филмовите „Се сеќаваш…
Back to top button