Реклама
Вести

OГРОМНА ТАГА – почина познатиот македонски доктор

Реклама

На 65 годишна возраст почина познатиот специјалист по радиологија, д-р Златко Стојковски. Стојковски е роден 1959 година во Скопје, а со години работеше како радиолог.

„Со години на посветеност и стручност, тој стекна углед како радиолог, оставајќи значаен траг во медицинската заедница. Неговата работа, експертиза и хуманост беа инспирација за сите коиг го познаваа добро и работеа со него, како пациентите, така и колегите“, стои во објавата на Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари АСМЛ.

Маркетинг

Погребот ќе се одржи во недела во Бутел во 12 часот, а телото во капелата ќе биде изложено од 11 до 12 часот.

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button