Реклама

Jessa – DM

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, најчитаниот портал за познатите во Македонија, како и на социјалните мрежи. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви на едно место. Придружете се и на нашата Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА.

Back to top button