Месец: м.г

Карлеуша во ова издание изгледа поприлично селски, и тоа во облека која просечен Македонец не може ни за две години да ја исплати

Нејзината пасија понекогаш навистина оди предалеку Јелена Карлеуша дефинитивно важи за една од најголемите модни…