Реклама
Вести

СРБИЈА ТАГУВА – Почина познатиот музичар

Реклама

Почина на 62-годишна возраст, а пријателите почнаа да се збогуваат со него

Тапанарот Милан Бубало почина на 62-годишна возраст.

Милан беше долгогодишен член на музичката група „Лаки пингвини“, а причината за неговата смрт се уште е непозната за јавноста.

Маркетинг

Блиските пријатели се простија од тапанарот на социјалните мрежи:

– Имаj лесна земја и широки небесни патишта, легендо.

– Драги пријатели, нашиот Миќа Милан Бубало не напушти. Почивај во мир.

Поврзано

Back to top button