Реклама
Вести

Скопска фирма бара работници – нудат месечна заработка до 90.000 денари!

Реклама

ДОРА ИНВЕСТ
има потреба од вработување на:

БРОКЕР за Недвижности

Маркетинг

со и без работно искуство

Нудиме:

Маркетинг

одлична заработувачка од 30.000 до 90.000 денари месечно;
работа на терен;
обука од компанијата за усовршување на вештините за продажба;
висока мотивираност.

Постои можност за ангажман на ПОЛА работно време. Може да аплицираат и лица кои се пензионери и слободни за дополнителна работа-ангажман.

Рок за пријавување: 

Повеќе инфо имате тука

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button