Реклама
Вести

Се бараат работници со средно образование – плата до 35.000 денари

Реклама

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да станат дел од меѓународна компанија која нуди континуиран развој и унапредување.

Објавуваме оглас за вработување на

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – СКОПЈЕ (CITY MALL)

Маркетинг

Доколку сте:

Енергични
Комуникативни
Лојални
Амбициозни
Љубопитни

Услови:

ССС/ВСС
Со или без работно искуство
Англиски јазик – мин. А1 ниво
Познавање на MS Office пакет

Нудиме:

Можност за заработка до 35.000 денари
Дополнителни средства за месечни остварувања
Платена обука и менторство
Платен годишен одмор
Тимска работа
Професионален развој, континуирани обуки и напредок
Бенефиции при купување

Работни задачи:

Услуга на потрошувачи во продажен салон
Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
Организација и средување на магацински простор
Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање

Повеќе инфо имате тука

Поврзано

Back to top button