Реклама
Вести

Се бараат работници со средно образование – плата 40.000 денари

Реклама

DEVOLLI GROUP DOOEL – SKOPJE

во моментов има потреба од следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР

Маркетинг

Плата: 40.000 денари

Работни задачи:

Маркетинг

Проверка на возило за достава пред секое заминување на пат,
Утовар, транспорт, истовар и достава на производи на безбеден и навремен начин, според спецификација,
Почитување на доделена рута и временски распореди,

pexels

Почитување на сите закони за транспорт и безбедно возење,
Поддржува и гради тимски дух и решава проблеми во интерес на работата,
и други работи по опис на работно место.

Потребни квалификации и вештини:

Поседување возачка дозвола Ц – категорија,
Минимум завршено средно образование,
Флексибилност за работа на терен,
Одлична комуникација,

Професионално однесување,
Организиран, мотивиран и стабилна личност,
Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,

pexels

Способност за индивидуална и тимска работа,
Позитивен однос кон промени.

Потребно искуство:

Активен возач (минимум 2 години)
Претходно работно искуство не е потребно

Контакт телефон: +389 70 223 339

Повеќе инфо имате тука

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button