Реклама
Вести

Ребека го бара син и Maркијан: излезен е со црвено-сина-бела тренерка ВИДЕО

Реклама

Ребека Јанковска Ристески го бара нејзинот син Маркијан, кој е излезен со црвено-сина-бела тренерка. Тој е висок 1.80. Маркијан има пречки во развојот.

Таа посочува дека живее во Тафталиџе кај Веро, излегле со неговиот татко кој имал повредена нога, и му избегал.

„Ве молам ако некој го види да го запре, да го праша како се вика, да го праша каде е мама и да го задржи“, вели Ребека Јанковска Ристеска.

Маркетинг

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button