Пријовиќ ужива на Тајланд со својата мајка и сопругот – објави нова фотографија, но сите гледаат во овој необичен детаљ

Познатата пејачка Александра Пријовиќ е активна на сите социјални мрежи на кои редовно споделува фотографии
Така е и овој пат, откако ги спакува куферите и отпатува со своето семејство прво за Дубаи, а потоа и во Тајланд.

Познатата пејачка Александра Пријовиќ е активна на сите социјални мрежи на кои редовно споделува фотографии

Така е и овој пат, откако ги спакува куферите и отпатува со своето семејство прво за Дубаи, а потоа и во Тајланд.

Таа на Инстаграм објави фотографија на која е со својата мајка и Филип, а сите гледаат во лицето на Филип.

Па дали овој човек ви изгледа како да му е интересно?

Според коментарите на социјалните мрежи, неговото лице не само што дава знаци дека му е здодевно, туку и изгледа очајно.

Што мислите вие, зошто е тоа така?

(Visited 142 times, 1 visits today)