Познатиот фолкер не знае колку пари има, ама на својот роден брат НЕ сака да му помогне

И додека фолкерот Адил Максутовуќ не знае на што да ги потроши парите, неговиот помлад брат одвај врзува крај со крај.

Имено, како што пренесуваат медиумите Адил Максутовиќ не е во добри односи со својот брат Максут, и тоа заради пари.

Тој неколку пати од него побарал позајмица за да отвори кафуле, но Адил не сакал да му помогне. Заради тоа нивниот однос е на лабави нозе, и комуницираат само кога мораат.

Неговиот брат Максут веќе подолго време работи како шанкер во едно кафуле во белградската населба Борча. Тој работи за 1200 денари, а смените понекогаш траат и многу повеќе од осум часа. Секојдневно доаѓа на работа, вреден е и одговорен работник и го почитуваат сите во неговото опкружување, пишува Ало според изјава на извор кој го опиша нивниот однос.

Тој додава дека досега неколку пати му кажал на својот познат брат да започнат заеднички бизнис, но тој не сакал да му помогне.

Очигледно на Адил таквата идеја не му се допаднала

(Visited 1.289 times, 1 visits today)