Ова девојче денес е една од најпознатите и најубавите Гранд ѕвезди – дали ја препознавате?

Таа денес е една од најпознатите млади пејачки, а јавноста ја запозна преку натпреварот Ѕвездите на Гранд.

Има снимено три албуми, додека нејзините хитови припадниците на помладата генерација ги знаат напамет.

ADVERTISEMENT

Нејзините спотови се пред времето, а за неа велат дека со својата музика ги поместува границите.

Нејзините најпознати песни „Танго“, „Доминација“, „Богиња“, „Можев“ се само некои од хитовите што ја однесоа до самиот врв на ѕвезденото него, додека заради синглот „Се*си сењирота“ носи прекар со кој и денес ја нарекуваат.

Па доколку се уште не сте препознале кој е девојчето на сликата, во прашање е пејачката Милица Павловиќ.

Павловиќ е една од најпознатите пејачки во регионот, која се прослави со учество во Ѕвездите на Гранд, а ако судиме според кариерата на која вредно работи нејзиното време допрва доаѓа.

Facebook Comments
(Visited 21 times, 1 visits today)
Loading...