Реклама
Вести

ОБЈАВЕНИ НОВИ СЛИКИ ОД ДЕВОЈЧЕТО КОЈА ЛИЧИ НА ДАНКА ИЛИЌ Можете да ги видите и Романките како ја водат! ФОТО

Реклама

Виенската полиција излезе со соопштение за медиумите во кое достави и две нови фотографии од девојче од Виена која наликува на Данка Илиќ (2).

Полицијата во своето соопштение наведува и дека роднините на исчезнатото девојче го гледале видеото направено на станицата во овој град и дека претпоставуваат дека тоа би можело да биде Данка.

Маркетинг

Како што се наведува во полициското соопштение, тие во моментов трагаат по жени кои биле во друштво на девојче која личи на Данка и ги повикуваат луѓето да се обратат во полиција доколку знаат каде се наоѓаат.

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button