Реклама
Вести

„Никој не може да му прости на тоа семејство“: Сосед на Дејан од Злот откри каде може да биде телото на малата Данка

Реклама

Според Раде, жител на Злот, од каде што е еден од осомничените за убиството на Данка, Дејан Драгијевиќ, ова семејство има подземен бункер до куќата.

Жител на Злот, село кое со денови го посетува полицијата во потрага по телото на малата Данка Илиќ (2), за чие убиство се сомничат двајца работници на ЈКП „Водовод“ во Бор, Срѓан Јанковиќ (50) и Дејан Драгијевиќ (50), за Телеграф.рс изјави дека го познава семејството Драгијевиќ и дека во близина на куќата имале подземен бункер.

Според Раде, жител на Злот, од каде што е еден од осомничените за убиството на Данка, Дејан Драгијевиќ, ова семејство има подземен бункер до куќата.

Маркетинг

– На местото каде што полицијата упаднала, има бункер под земја, до самата куќа, а таму биле и оние Глигоријевиќ од каде што е бабата на осомничениот. Мислам дека полицијата треба да го провери тоа место бидејќи беше напуштено – вели Раде.

Маркетинг

Шокиран од убиството на малата Данка, не ја крие огорченоста кон соседите.

-Тажно е за ова дете. Треба да се најде и родителите да знаат каде и гробот. Никој не може да им прости. Никој не може да му прости на тоа семејство – вели Раде.

Раде, додава, ги познавал само на „добро утро и збогум“, но сепак смета дека мајката има одредени сознанија за убиството.

– Работев како возач во болницата во Бор, ги познавав сите луѓе, и во Бор и од околните села. Ги знам тие деца, но не се дружев.

Ги знам само на „добар ден и збогум“. Не сум бил кај нив дома, ниту тие некогаш биле кај мене. Мислам дека нивната мајка знае нешто за тоа што го правеа. Во мојата куќа ги знам движењата на син ми, и тие моите – вели Раде за Телеграф.рс.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button