Реклама

Импресум

Издавач:

Аидемедиа доо Партизанска 23 Штип, 2000

Главен уредник

Горан Младеновиќ

Редакција

Сашка Вељаноска, Дијана Мишевска

Надворешни соработници

Виктор Перовски, Марија Младеновиќ

Веб администратор

Никола Стојаноски

 

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .
Back to top button