Реклама
Рецепти

Затворени кифлички, меки како памук и повкусни од сите купени во продавница ВИДЕО

Реклама

Затворени кифлички, меки како памук и повкусни од сите купени во продавница

Рецепт: Затворени кифлички

Намирници:

Маркетинг

250 мл млеко
10 гр сув квасец
1 лажичка шеќер
1 лажичка сол

2 јајца
30 мл масло
30 гр маргарин
600 гр брашно

Полнење:

250 гр сирење
1 јајце
2 лажици млеко
100 гр маргарин
Сусам
Ким

Деталите за подготовката погледнете ги во видеото.

Поврзано

Back to top button