Голема прослава во куќата на семејството Ражнатовиќ – Еве што направи Цеца за својата наследничка

Анастастија Ражнатовиќ играше со своите пријателки, па доби задача да истури вода од чашата во устата.

Наследничката на Цеца најпрво во интимна атмосфера го прослави својот 22 роденден со нејзините најдобри пријатели. Таа на Инстаграм објави снимки од игрите што ги играше со пријателите со кои го прослави роденденот на полноќ. Во еден момент, Анастасија доби задача да прифати вода во устата, која што нејзин пријател и ја истураше од чаша.

Тој седеше во седечка позиција на подот додека таа седеше зад него. Ја држеше чашата за вино со забите и, потпирајќи се наназад, нежно истури вода во устата на Анастасија. За многумина, овие сцени изгледаа малку перверзно, па затоа и пристигнаа разни коментари под видеото.

По натпреварот, Анастасија доби две торти од пријателите со свеќи што ги дувна по полноќ.

„Колку женствено дување на свеќи“ – пишува преку видеото во кое Анастасија ги гаси свеќите на нејзините торти.

Но таа не знаеше ништо што ја очекува следниот ден, односно дека Цеца планира прослава за својата наследничка.

Имено, нејзината мајка подготви изненадувачка забава за нејзиниот роденден.

Присутните го снимаа влезот на Анастасија во убавата сала – таа беше видно изненадена кога ги виде сите овие луѓе и убаво украсената сала. Таа веднаш се фрли во рацете на својата мајка затоа што знаеше дека токму таа стои зад сето тоа.

Погледнете како сето тоа изгледаше на фотографиите.

Анастасија дефинитивно немаше поим дека нејзината мајка подготвува луда забава за неа затоа што влезе во опуштено издание, во тренерка и патики.

Facebook Comments
(Visited 30 times, 1 visits today)