Вистинска дама – Погледнете како изгледа мајката на Жељко Јоксимовиќ

Речиси никој не знае дека мајката на Жељко ги следи денешните трендови. Таа има свој профил на социјалните мрежи и често објавува свои фотографии, но и фотографии од најблиските.

Таа е вистинска дама и секогаш е дотерана.

ADVERTISEMENT

Жељко секогаш кога има слободно време оди да ги посети своите родители Весна и Бранислав во родното Ваљево.
Неговата мајка во една пригода изјави дека е многу горда на својот син, но и дека сакала тој да се занимава со нешто друго.

Имено, таа сакала Жељко да стане диригент, па се уште се надева дека нејзиниот син еден ден можеби ќе и ја оствари желбата

Вељко има брат Саша Јоксимовиќ кој е познат актер

Весна Јоксимовиќ е посветена баба која има пет внуци, но не крие дека би сакала нејзините деца да ја изненадат со уште еден внук.

Facebook Comments
(Visited 3.593 times, 1 visits today)
Loading...