Вирално

Ново видео на кое се гледаат екстремните временски услови на Кајмакчалан кога двајцата млади планинари од Македонија ги изгубија животите

Групата планинари кои се искачуваа на врвот Кајмакчалан имаа сериозни потешкотии поради вонредните временски услови.…