Кафе муабет

Верници, се ближи вистинскиот момент кога треба да ја посадете Божиќната пченица! На Свети Никола започнува сé

Празничното божиќно расположение и исчекување на најрадосниот христијански празник кај православните христијани започнува од Свети…