Новости

Ќе ни недостасуваат бескрајно и секогаш ќе се сеќаваме на нив – „Трансверзалец“ конечно изрази сочувство за загинатите планинари!

Планинарскиот кулб „Трансверзалец“ изрази сочувство за загинатите планинари и објави дека доставиле информации до надлежните…