Пет минути со …

ksenija

Пет минути со Ксенија Николова: „Емотивен манипулатор е секој човек кој своите фрустрации ги лечи создавајќи туѓи“

Млада, успешна, талентирана, девојка која во тинејџерските години ја запознавме во телевиското шоу „Бејби шоу“,…