Мажи, извините, ама жените ова го сакаат повеќе од секот со вас!

Сексот е една од најважните работи во секоја врска, но очигледно дека жените подеднакво задоволство пронаоѓаат и во нешто друго.

Имено, според резултатите од едно истражување откриено е дека повеќе од ¼ Британки сметаат дека вовлекувањето во своите омилени стари фармерки е поголемо задоволство од сексот. Дури 35 отсто од испитаничките во своите плакари го чуваат својот совршен пар од периодот кога биле млади и згодни надевајќи се дека еден ден повторно ќе ги носат.

ADVERTISEMENT

Како да носиме фармерки во преодниот период >>

Па така 29 отсто од нив како од топ изјавиле дека ако некогаш влезат во старите фармерки, би се чувствувале многу подобро отколку по секс. Другите кажаа дека би се чувствувале подобро отколку да се унапредени на работното место, а многу мал број жени изјавиле дека им е подобро да ги носат старите фармерки, отколку да добијат на лото!

Овие фармерки ќе бидат водечки тренд следната сезона >>

Па, дали и вие го делите ова мислење?

Заборавете ги тесните фармерки – во мода се овие модели >>

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.