Овие неколку знаци ќе ви покажат дали вашиот партнер е себичен и во креветот мисли само на себе

Иако ви се трудите да му пружите незаборавен секс, неговиот труд не е пропорционален со вашиот.

После секој однос сте малку изнервирани, а не сте свесни што точно прави тој? Овие четири знаци на себичност би можеле да ви го дадат одговорот на ова прашање.

ADVERTISEMENT

Ги раскажува вашите социјални односи на пријателите

И притоа мислиме на неугледен и неразумен начин, не размислувајќи како ќе се чувствувате вие.

Вашиот оргазам го смета за свој успех

Можеби тоа од една страна е точно, но добриот партнер ќе разговара со вас, за вашите желби и потреби.

Ја одбива или ја скока предиграта

Иако некои личности не сакаат предигра, многу мажи го кратат овој чекор пред време, за да си ги исполнат своите потреби.

Важно му е само неговото задоволство

Ако не го интересираат вашите потреби или едноставно ги игнориа вашите предлози, тоа е очигледен знак на себичност.

Facebook Comments
(Visited 212 times, 1 visits today)